Man die Rijsdijk en omgeving onveilig maakte aangehouden

De politie van het bureau Rijsdijk heeft op dinsdag 1 november de 54-jarige Anton M. alias “Baya” opgespoord en in zijn directe woonomgeving te Rijsdijkweg in de boeien geslagen.

De verdachte die drugsverslaafde is maakt reeds geruime tijd het leven van zowel zijn familie als bewoners te Rijsdijkweg en omgeving zuur. Anton neemt daarbij alles wat hij tegenkomt weg. Zijn zus deed op diezelfde dag aangifte tegen de verdachte Anton.

Naar zeggen van de aangeefster heeft haar broer gereedschappen, een emmer en andere goederen van haar weg genomen. Zij sprak haar broer om zijn gedrag aan, wat niet in goede aarde bij hem viel. Bij die gelegenheid heeft Anton zijn zus met een scherp voorwerp aangevallen en haar verwondingen toegebracht aan haar handpalm en onderarm. De aangeefster moest medisch worden behandeld.

De verdachte werd opgespoord en in zijn woonomgeving met een rijwiel in zijn bezit in de kraag gevat. Het rijwiel bleek naderhand van diefstal afkomstig te zijn. De benadeelde heeft zijn rijwiel positief herkend. Anton werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

Hands of the prisoner in jail Man die Rijsdijk en omgeving onveilig maakte aangehouden Korps Politie Suriname.