Kuldipsingh: ‘ Onrust zaaien gaat niet helpen, geef ons wat ruimte’

De minister van Economische Zaken, Rishma Kuldipsingh, heeft de gemeenschap om geduld gevraagd. Dit verzoek deed ze gisteren in het radioprogramma ABC Aktueel. Kuldipsingh zei, dat ze binnenkort een persconferentie zal beleggen, waar ze haar beleid helemaal uit de doeken zal doen.
Kuldipsingh zei dat de samenleving tien jaar lang het wanbeleid van de regeringen Bouterse heeft geaccepteerd, dus kan de samenleving het huidige beleid ook even accepteren. De minister zei, dat de gemeenschap de regering die eerlijk haar werk wil doen en die eerlijk tegenover het volk staat, wel de ruimte zou kunnen geven zaken op orde te brengen. “We weten dat we al twee jaar zitten, maar iets dat in tien jaar kapot is gemaakt, kunnen we niet in één dag weer opbouwen”, aldus Kuldipsingh.
“Ik weet dat het niet makkelijk is, maar onrust zaaien gaat ons niet helpen”, aldus Kuldipsingh. Ze stelde dat als we kijken naar wat deze regering allemaal reeds heeft gedaan; namelijk alle verhogingen, alle achterstanden weggewerkt, heel wat schulden die zijn afgelost, de achterstanden bij sociale zaken die reeds zijn  ingelopen, en ook de verhogingen die de ambtenaren hebben gehad. Kuldipsingh vertelde, dat de regering nog bereid is goede dingen te doen, alleen heeft ze de ruimte nodig.
“Ik vraag de samenleving om naar ons te luisteren, en ook om te lezen waarmee we bezig zijn, want de informatie wordt gegeven, we zijn een transparante regering, we komen met alle informatie naar buiten”, aldus Kuldipsingh.
The post Kuldipsingh: ‘ Onrust zaaien gaat niet helpen, geef ons wat ruimte’ .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname