Kanapé:’ Niet eens met de dubbele functies van parlementariers’

ABOP-fractieleider Obed Kanapé heeft onlangs  tegenover ABC-Aktueel  verklaard,  dat hij niet  wenst te reageren op de vraag of hij beleidsadviseur  is op het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sportzaken (ROS). De reden hiervoor is, dat hij jarenlang waarnemend hoofd en beleidsadviseur is geweest bij het ministerie.
“Het gaat niet alleen om dubbele functies, het gaat om de wet die we ingediend hebben om de dubbele functies van parlementariërs te ordenen. Het gaat erom dat er transparantie moet zijn in parlementariërs hoe je het werk van De Nationale Assemblee (DNA) begint en hoe je het werk beëindigd, aldus Kanapé.
Kanapé stelde, dat in de wet betreffende de dubbele functies van de parlementariërs er verklaard dient te worden wat de voorzieningen van de leden moeten zijn en welke voorzieningen komen te vervallen. De fractieleider zegt, dat het vanwege de geluiden is die de leden van de DNA horen, dat ze de wet hebben ingediend. Hij zegt dat het geen wet van deze regering is. Dit geval is iets dat al een tijdje gaande is en voor hem als initiatiefnemer gaat het meer gaat om orde te brengen in de zaak.
The post Kanapé:’ Niet eens met de dubbele functies van parlementariers’ .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname