Jogi: Saramacca heeft volste vertrouwen in president Santokhi

VHP-assembleelid Mahinder Jogi zei gisteren op een structurenvergadering te Groningen in het district Saramacca, dat deze regering goede vorderingen maakt op diverse gebieden om het land uit de crisis te halen. “Wij van Saramacca, geven alle ondersteuning aan deze regering, met name aan de president van het land om het goede werk voort te zetten.”
Volgens het assembleelid is de VHP vrij stabiel, de partij groeit, ze gaat nu harder werken voor de derde zetel in Saramacca, het ligt binnen ons bereik. “De mensen van Saramacca, hebben het volste vertrouwen in president Santokhi. Ze staan unaniem achter het gevoerde beleid van VHP-voorzitter Santokhi tevens president van de Republiek Suriname. Van de NDP willen ze echt niks meer horen, want die partij is constant bezig met misleiding, de mensen van Saramacca weten het, daarom zijn ze alert.”
Jogi, die ook ondervoorzitter van het VHP-districtscoördinatieteam van Saramacca is, ziet graag dat bepaalde urgente zaken gerealiseerd moeten worden in dit district. Naast assembleelid heeft Jogi als zodanig de leiding van de partij in dit district. Op deze vergadering zijn er actuele zaken besproken waaronder de protestactie.
“Saramacca is een agrarisch district, een productiedistrict, de mensen werken hard. Om de productie op te voeren moet de regering de agrarische infrastructuur aanpakken. Wanneer je een goede infrastructuur hebt zal de productie beter op gang komen.” Ook vraagt Jogi aandacht voor de afgestudeerde kinderen van Saramacca, zij hebben ook recht op een goede baan, bijvoorbeeld bij Staatsolie, aldus Jogi.