Essed: ‘Mijn bijdrage aan opbouw van Suriname zal ik blijven geven’

Advocaat Serena Essed heeft verklaard dat na samen met A20 in de politieke arena te hebben gestreden, het haar gewijzigde inzichten heeft verschaft over verschillende manieren, waarop ik mijn bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van Suriname.”
Essed heeft besloten de politieke arena vaarwel te zeggen, en zal haar bijdrage buiten de politiek om leveren. Essed verklaarde dat de opzegging van haar A20-lidmaatschap, niets te maken heeft met een bod of belofte van een andere politieke partij. “Mijn bijdrage aan de opbouw van Suriname zal ik blijven geven op basis van mijn deskundigheid, op een neutrale manier, zonder politieke kleur”, aldus Essed. Op basis hiervan, stelt ze haar functie als ondervoorzitter van A20 ter beschikking en zegt daarbij ook haar lidmaatschap op. Essed verklaarde verder dankbaar te zijn, met betrekking tot de band die is opgebouwd en de speciale samenwerking die zij heeft gehad binnen de partij. Essed zei dat zij op een bijzonder prettige en leerrijke wijze, met de leden van A20 heeft mogen strijden tegen onrecht. “Daar ik ervan overtuigd ben, dat alle leden van A20 de juiste intentie hebben om Suriname op te bouwen, wens ik de partij succes toe bij haar streven die doelen te bereiken”, aldus Essed. Zij sprak haar dank ook uit aan de samenleving voor de ondersteuning ontving tijdens haar periode in A20, en hoopt ook de ondersteuning te mogen blijven genieten, wanneer zij op een andere manier haar krachten zal geven aan Suriname. “De ondersteuning heeft mij steeds bemoedigd en gesterkt”, aldus Essed.
Essed heeft als lid van A20 de volle steun gekregen van de partij, toen zij een verzoekschrift bij het Constitutioneel Hof deponeerde, om de Kiesregeling te toetsen. Binnen de partij werd zij met groot enthousiasme ontvangen bij een kadermeeting, en gedoopt tot ‘de prinsess van A20’. Partijvoorzitter Steven Reyme zei toen dat hij heel trots is op Essed, voor hetgeen zij heeft kunnen bewerkstelligen. Hij zei dat Suriname met de uitspraak van het Constitutioneel Hof, gereed is voor andersdenkenden binnen de politiek.
The post Essed: ‘Mijn bijdrage aan opbouw van Suriname zal ik blijven geven’ .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname