Dundas ontkent dat hij werkzaamheden uitvoert voor EBS

De woordvoerder van de vicepresident, Humphrey Dundas, ontkent dat het schoonmaakbedrijf dat geregistreerd staat op zijn naam in het register van Kamer van Koophandel en Fabrieken (KFF), werkzaamheden uitvoert voor de NV. Energie Bedrijven Suriname (EBS) en daarvoor ook torenhoge bedragen ontvangt. Dit naar aanleiding van documenten, die al enige tijd circuleren op sociale media. Volgens Dundas gaat het om fake nieuws dat al langer dan drie maanden wordt gelanceerd. “De samenleving mag het natrekken. Er bestaat geen enkele relatie tussen mij en de EBS”, benadrukte Dundas.
Volgens hem gaat het om kwaadwilligen, die hem in een kwaad daglicht willen plaatsen, maar hij schenkt er persoonlijk weinig aandacht aan. “Ik doe mijn werk op het kabinet en dat is het‘’, aldus Dundas. Volgens hem is het bedrijf twaalf jaar geleden opgericht en bestaat het momenteel slechts op papier. “Ik verricht geen werkzaamheden en heb ook geen personeel in dienst. Ik heb niet eens een kantoor. Het bedrijf zou pas in actie kunnen komen indien een dringend beroep op mij wordt gedaan”, aldus Dundas.
Hij zegt verder het lastig te vinden dat zijn naam op een dergelijke wijze door het slijk wordt gehaald. Maar kan hij de gevoelens van de samenleving wel begrijpen met betrekking tot het gegeven dat hooggeplaatsten dubbele functies bekleden.
The post Dundas ontkent dat hij werkzaamheden uitvoert voor EBS .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname