DOE ondersteunt protestacties van Organic Movement

De politieke partij DOE heeft besloten de protestactie van de Organic Movement te ondersteunen. Dit deelt partijvoorzitter Steven Alfaisi mee. Vandaag wordt er weer geprotesteerd.

Alfaisi schrijft aan de partijgenoten dat naar aanleiding van de recente sociaal-economische en politieke situatie in het land en het feit dat deze regeringssamenstelling niet in staat blijkt ons uit de crisis te halen, het bestuur heeft besloten om de actie van de protesterenden te ondersteunen.

“Dit doen wij omdat het duidelijk is dat wij niet zo verder kunnen gaan als land. Het moet duidelijk voor de regering zijn dat het anders moet. Corruptie, nepotisme, etnisch partijpolitiek en slecht en visieloosbeleid moet voor nu en altijd aan een kant worden gezet. Het heeft ons nooit duurzame ontwikkeling gebracht, integendeel.

De toekomst van onze kinderen moeten we niet aan een toevallige regering of opportunisten overlaten, maar beïnvloeden dat we uiteindelijk samen als Surinamers, met onze harten op de juiste plek dwars door politieke partijen, etnische afkomst, religie of anders alle expertise, kennis en kracht bij elkaar moeten zetten om duurzame welvaart en welzijn voor Suriname en de Sranansma te brengen. Ook moeten we ervoor waken dat we niet dezelfde beleidsmakers krijgen die het land in de vorige periode in diepgaande ellende heeft gestopt.

Ik motiveer en roep jullie daarom op om de protestacties te ondersteunen”, deelt Alfaisi mee.