Digicel introduceert eSim; meerdere nummers koppelen

Digicel ondersteunt de eSIM (embedded sim) devices. Een eSIM, afkorting werkt precies op dezelfde manier als de plastieken sims, maar het voordeel is dat er meerdere nummers aan een e-SIM gekoppeld kunnen worden. Ook is het een stuk milieuvriendelijker, omdat er bij een eSIM geen plastiek aan te pas komt. Hiermee zet Digicel een nieuwe stap in de digitale wereld.Deze stap geeft klanten, inclusief degenen die van plan zijn een apparaat met alleen eSIM te kopen, de zekerheid dat ze kunnen genieten van een volwaardige digitale ervaring, zegt Digicel. eSIM is de nieuwste technologie voor mobiele apparaten, verwijzend naar een fysieke simkaart, die in het mobiele apparaat is ingebouwd. Hierdoor zijn fysieke simkaarten niet meer nodig en kan de sim eenvoudig geactiveerd worden met een QR-code.

“We begrijpen dat onze klanten toegang willen hebben tot de nieuwste technologie, en daarom zijn we er trots op dat we hen in staat stellen hun beste digitale leven te leiden, wat er ook gebeurt. Tot op heden werkt ongeveer 99% van de smartphones nog steeds met een fysieke simkaart, zelfs als ze ook eSIM-mogelijkheden hebben, maar we willen de verbinding met ons netwerk veilig, betrouwbaar en makkelijk maken”, zegt Deonarine Gopaul, CEO van Digicel Suriname.
Met een eSIM blijven klanten genieten van naadloze connectiviteit met het Digicel-netwerk en genieten ze van de hoogste datasnelheden. In elke Digicel shop kan worden nagegaan of een apparaat eSIM-compatibel is en dit activeren.