Derrick-EE geeft duidelijke boodschap met nieuwe single

Artiest Derrick-EE geeft een duidelijke boodschap met zijn nieuwe single  ‘SAMEN’. Met dit lied wil hij groepen of individuen erop wijzen dat als je samen iets doet, je meer kans van slagen hebt. Samen kan je veel meer bereiken. De boodschap is duidelijk: mensen moeten samen werken, samen strijden en niet opgeven. Door inspiratie te putten uit alledaagse gebeurtenissen,  schreef Derrick-EE de tekst van ‘SAMEN’. Hij wil met dit nummer op zijn eigen manier een bijdrage leveren om mensen bewust te maken om zaken samen op te pakken, waardoor er meer kans tot succes is.
‘SAMEN’ is een Nederlandstalig nummer. Om meer mensen te bereiken met zijn boodschap, zal er een vertaling toegevoegd worden bij de videoclip. De productie is gedaan door Derrick-EE. Rekesh Dukaloo heeft de shuffle opnieuw ingespeeld, terwijl M.O.K Sardjoe heeft bijgestaan met zijn pianospel. Het resultaat is een samensmelting van reggae en ballad. Schrijven blijft Derrick-EE nog altijd doen, want er is nog een nummer in de planning voor dit jaar.
De videoclip is in Suriname opgenomen, een droom die werkelijkheid is geworden  voor de zanger. Derrick-EE verlangde altijd ernaar om een clip te schieten in ons land. In februari 2022 kwam hij naar Suriname voor de promotie van zijn laatste single met Shalina Gomes, ‘Sondro Lobi’. Hij maakte meteen gebruik van de gelegenheid om deze lang gekoesterde droom waar te maken.
Derrick-EE verwacht dat het nummer ‘SAMEN’ personen en of groepen kan bereiken die strijd voeren, wegwijs te maken. Tevens hoopt de artiest met deze song nog meer bekendheid te verkrijgen om zo verder te groeien. Zijn verwachting is dat het lied de top bereikt in de toonaangevende hitlijsten. Als bassist die zich transformeert tot bassist/zanger is hij zeer tevreden met de positieve reacties. Hij merkt op dat er steeds meer fans bijkomen.
Aan zijn fans zegt hij het volgende: Blijf altijd je best doen. Geef niet te snel op. Soms moet je een andere afslag nemen om toch jouw doel te bereiken. Feit is, niet opgeven. En als het niet alleen lukt, dan moet je het zeker samen doen.”
The post Derrick-EE geeft duidelijke boodschap met nieuwe single .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname