Chuck E. Cheese opent eerste locatie in Suriname

Vandaag opent de restaurantketen Chuck E. Cheese, (CEC) zijn deuren in Suriname. Ongeveer drie jaar geleden was CEC reeds in de planning en ondanks dat wij in moeilijk vaarwater zijn, hebben wij toch een filiaal van CEC kunnen realiseren in Suriname.
Met dank aan de Republic Bank Suriname, International Mall of Suriname en Davinci Group. Chuck E. Cheese is onderdeel van Blue Falcon, met als eigenaar Sasja Lie Pauw Sam. Chuck E. Cheese is gevestigd in de International Mall of Suriname aan de Ringweg Zuid.
CEC Entertainment is de internationaal erkende leider op het gebied van familie-entertainment en food.
Chuck E Cheese is de plek waar elk jaar haast een miljoen super leuke verjaardagen worden gevierd.  Het doel van Chuck E. Cheese is om mooie en prettige  herinneringen voor gezinnen te creëren door middel van entertainment, food en games.
Deze CEC locatie is de eerste in zijn soort in Suriname en biedt meer dan 1100 vierkante meter aan familie-entertainment, waaronder een interactieve dansvloer, twee privéfeestzalen voor kinderfeestjes en een tienergedeelte. Ook hebben wij de eerste Virtual Reality (VR)-game in de regio. CEC vervult zijn maatschappelijke plicht door werk te verschaffen aan ongeveer 75 man en levert tevens een economische bijdrage door afname van producten van lokale leveranciers en toeleveranciers zoals brood, groenten en frisdranken.
CEC staat voor: Play, Pizza & Party.
Wij bieden de lekkerste versgebakken pizza’s en zijn tevens het grootste arcade game center in Suriname.
Party:
Wordt je kindje jarig? Geen stress! Bij CEC kan je een onvergetelijk verjaardagsfeest vieren. Wij bieden 3 pakketten aan: Fun, Super fun en de Mega fun. Voor uitgebreide informatie kunt u mailen naar events@cec.sr of bellen met 8245545.
Standaard bij elk birthday pakket is inbegrepen:
Birthday versiering
Playpass
Pizza
Unlimited soft drinks
Birthday gift Birthday show van Chuck E. zelf
Good to know: als je een party cup koopt, kun je bij elk bezoek aan CEC, daarmee ongelimiteerd softdrinks krijgen.
Geweldig toch!
Vermeldenswaard is dat wij bij CEC werken met voordeelcombo’s; wat betekent dat je bij aanschaf van een combo, je korting krijgt op je playpass.
CEC biedt een leuke, veilige omgeving.
Gezinnen worden beschermd middels een kids check proceduresysteem:
ons kids check systeem geeft uw kinderen de vrijheid om zorgeloos te rennen en te spelen.
Dit is hoe het werkt: u en uw kind krijgen bij binnenkomst elk een onzichtbare, bij elkaar passende stempel. Als u weggaat, laat u dezelfde stempel zien. Dit zorgt ervoor dat iedereen die samen komt, samen vertrekt. Ben je tussen 16 – 18 mag je Chuck E. Cheese bezoeken op vertoon van jouw ID-kaart.
Onze slogan luidt als volgt: Where a kid can be a kid!
The post Chuck E. Cheese opent eerste locatie in Suriname .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname