Boze burger haalt in bijzijn van president uit naar minister Nurmohamed

President Chan Santokhi kreeg vandaag de boze burger, Natalie Kruin, tegenover zich die fel uithaalde naar minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken, die ook aanwezig was. Kruin was er niet over te spreken dat Nurmohamed in 2020 had gezegd dat het Surinaamse volk het maar moet voelen. Kruin zei hierdoor diep getroffen te zijn. President Santokhi kapte een discussie tussen Kruin en Nurmohamed af. “Mevrouw, u heeft uw hart gelucht. Dat was de bedoeling. Krakti.”
De discussie tussen Kruin en minister Nurmohamed ging ondanks het ingrijpen van de president door. Nurmohamed ging met Kruin in discussie en zei “je weet ook waarom dat gezegd is geworden. Heb ik iets onwaar gezegd?”, aldus Nurmohamed.
Kruin zei later aan ABC TV dat de president geen oplossingen heeft gebracht. Ze zegt dat ze al vanaf december 2021 in het water zit. “Niemand is komen kijken. Ik weet zelf niet wat ik moet doen, ik ben al moe”, zegt Kruin emotioneel. Ze gelooft president Santokhi helemaal niet meer.
[embedded content]
In een interview met de CDS zei Nurmohamed in 2020 onder andere dat het volk moet voelen wat het betekent als verkeerd beleid goedgekeurd wordt. Nurmohamed bood een jaar later zijn excuses aan voor deze uitspraak. Op zijn Facebookpagina zei hij ‘sorry’ voor harde taal die hij had gebruikt. “Woorden kunnen meer pijn doen dan daden. Niemand is te groot om sorry te zeggen. Mijn woorden hebben de samenleving pijn gedaan en daarvoor de welgemeende verontschuldigingen”, aldus OW-minister Nurmohamed op Facebook.