Autobestuurder overlijdt bij verkeersongeval in Para

De 55-jarige autobestuurder Ramoedit Roepchand is dinsdagmiddag bij een verkeersongeval aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Bijlhoutweg in het district Para komen te overlijden. Na de melding van het verkeersongeval deed de politie van Rijsdijk de plek aan voor onderzoek.
Bij aankomst troffen de wetsdienaren een grijs gelakt voertuig met zijn kop in de langs de weg lopende trens aan. Roepchand die niet aanspreekbaar was, werd met behulp van een omstander uit het voertuig gehaald. De 24-jarige bijrijder S.R. zijnde de dochter van de overledene werd afgevoerd met de ambulance naar de afdeling Spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor het bekomen van medische hulp.
Een arts stelde de dood van het verkeersslachtoffer vast. Het voorlopige onderzoek wees uit dat de automobilist Roepchand en zijn dochter met het voertuig over voornoemde weg reden. Zij kwamen vanuit de richting van Zanderij gaande in de richting van Paramaribo. De bestuurder Roepchand reed vermoedelijk met een hoge snelheid, waardoor de auto eerst tegen een billboard botste en kwam terecht aan de rechterzijde van de weg, waardoor het voertuig in de trens belandde met het noodlottige gevolg voor hem.
Volgens verklaring van S.R. sliep zij in de auto toen zij op een gegeven moment een harde klap hoorde en merkte ze dat zij en haar vader in de trens terechtkwamen.
Vermeld dient te worden dat de bestuurder in het bezit is van een geldig rijbewijs. Het voertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Ramoedit Roepchand afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de politie van Verkeersunit Regio Midden.