Tiener omgekomen omgekomen bij verkeersongeval Welgedacht

Tiener omgekomen omgekomen bij verkeersongeval Welgedacht

Sharwesh Khedoe (15) is zondagochtend omgekomen bij een verkeersongeval aan de Welgedacht C-weg ter hoogte van de Molhoopweg. De politie van Santoboma kreeg de melding van het Command Center dat een auto over de kop sloeg en in de goot is beland. De wetsdienaren die ter plaatse gingen voor onderzoek, troffen daadwerkelijk een wit gelakte personenauto in de goot aan.
De wetsdienaren hebben een onderzoek in de goot, die dicht begroeid is, ingesteld. Echter troffen zij niemand aan. Het voertuig werd vervolgens met een takelwagen uit de goot gehaald. Na een hele tijd te hebben gezocht, kregen de wetsdienaren hulp van een graafmachinist. Bij die gelegenheid werd het lijk van de jeugdige geborgen.
Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen dat de jeugdige zonder toestemming en medeweten van zijn ouders met het voertuig over straat is geweest. Volgens verklaring van getuigen hebben zij op het moment de jongen wegreed de gierende banden gehoord. De jongen heeft vermoedelijk door zijn rijgedrag de controle over de besturing van het voertuig verloren met het noodlottige gevolg.
Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het lijk van de 15-jarige is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald

vertaal, translate,翻译,traduction,traducción,translation