Special Olympians Samora Ligeon en Lansky Kuijper doen mee aan sportdag

Op 29 november aanstaande organiseert de Ilonka Elmont Foundation haar 5e sportdag voor kinderen met een beperking voor dit jaar. Dankzij de consquente sponsoring van het Fonds Kind en Handicap heeft de Foundation weer sportdagen kunnen organiseren.

Deze kwetsbare groep van ruim 100 kinderen van de VSO T.J.G., VSO S.O.G.K. en de VSO Ilse Labadieschool zullen vrijdag met elkaar kunnen sporten en spelen. Hierbij leren zij fysiek en sociaal bezig te zijn. Zij zullen spelletjes doen als djoel, steltlopen en blik gooien en ook sporten doen als boccia en boksen. 
Special Olympians, Samora Ligeon en Lansky Kuijper, doen ook mee aan deze sportdag. Zij hebben tijdens de Special Olympics in Abu Dhabi, Dubai medailles behaald bij turnen. De welbekende artiest Effe Anders, bekend om zijn songs “Toka Waka” en zijn samenwerking met o.a. Damaru en GTS, zal samen met de kinderen deze ochtend mee sporten en spelen. Tijdens de cooling down zal Effe Anders de kinderen verblijden door enkele van zijn songs ten gehore te brengen.De sportdag wordt gehouden op het terrein van S. V. Inter Maretraite aan de Eldoradolaan en zal duren van 8.00u tot 12.00u.Ilonka Elmont Foundation
………… (SME)

Lees verder

Bron: SME sport

vertaal, translate,翻译,traduction,traducción,translation