SCV uit competitie Livorno Sport Organisatie (LSO)

Op zondag 10 november 2019 start het nieuw seizoen van de Livorno Sportorgansiatie (LSO). De loting heeft inmiddels al plaatsgevonden. Echter, de ploeg van promovendus SCV is uit de Eersteklasse competitie, die nog niet begonnen is.

Ze hebben niet aan alle administratieve formaliteiten optijd kunnen voldoen. Zondag moest SCV uitkomen tegen titelverdediger SV Welgedacht C. Hierdoor komt deze wedstrijd te vervallen. Het programma van de openingsdag is hierdoor ookwat gewijzigd qua aanvangstijd. De openingswedstrijd tussen Sudhar en Hindboys wordt nu gespeeld om 12.30 uur. Daarna om 14.30 uur Cruzeiro – Real Frederikshoop, terwijl de laatste wedstrijd van de dag om 16.30 uur begint. Deze wordt meteen de eerste kraker van het seizoen, waarbij HVV uitkomt tegen AS Highwaystar.
Er doen in de Eersteklasse nu 7 ploegen mee. Ze spelen een tweerondencompetitie, waarvan de top 4 overgaan naar de finaleronde. De nummer 1 start de finaleronde met 2 bonuspunten, de nummer 2 met 1 bonuspunt. Er degraderen dit jaar geen ploegen uit de Eersteklasse. Uit de Tweedeklasse promoveert nu de top 3 rechtstreeks naar de Eersteklasse. In de Tweedeklasse doen 6 clubs mee, die een tweerondencompetitie spelen.
Zondag 10 november 201912.30 uur E. Sudhar – Hindboys14.30 uur E. Cruzeiro – Real Frederikshoop16.30 uur E. HVV – AS HighwaystarVrij: SV Welgedacht C
………… (SME)

Lees verder

Bron: SME sport

vertaal, translate,翻译,traduction,traducción,translation