SCV toch gehandhaafd in competitie LSO

Op zondag 10 november 2019 start het nieuw seizoen van de Livorno Sportorgansiatie (LSO). De loting heeft inmiddels al plaatsgevonden. Eerder was de ploeg van promovendus SCV uit de Eersteklasse competitie, die nog niet begonnen is.

Ze had niet aan alle administratieve formaliteiten optijd kunnen voldoen. Echter, na vele verzoeken van bestuursleden van SCV, heeft het bestuur van de LSO ze alsnog de ruimte geboden om enkele administratieve zaken af te ronden. Zondag zal SCV dus normaal spelen tegen titelverdediger SV Welgedacht C om 13.00 uur.
De openingswedstrijd gaat tussen Sudhar en Hindboys en wordt gespeeld om 11.00 uur. Tot 12.00 uur is de toegang van deze wedstrijd gratis. Daarna om 15.00 uur Cruzeiro – Real Frederikshoop, terwijl de laatste wedstrijd van de dag om 17.00 uur begint. Deze wordt meteen de eerste kraker van het seizoen, waarbij HVV uitkomt tegen AS Highwaystar.
Er doen in de Eersteklasse 8 ploegen mee. Ze spelen een tweerondencompetitie, waarvan de top 4 overgaan naar de finaleronde. De nummer 1 start de finaleronde met 2 bonuspunten, de nummer 2 met 1 bonuspunt.
Zondag 10 november 201911.00 uur E. Sudhar – Hindboys13.00 uur E. SCV – SV Welgedacht C15.00 uur E. Cruzeiro – Real Frederikshoop17.00 uur E. HVV – AS Highwaystar
Livorno Sport Organisatie
………… (SME)

Lees verder

Bron: SME sport

vertaal, translate,翻译,traduction,traducción,translation