Negen vuurwerkslachtoffers en al twee verkeersdoden voor dit jaar

Negen vuurwerkslachtoffers en al twee verkeersdoden voor dit jaar

Er zijn voor deze vuurwerkperiode al negen vuurwerkslachtoffers geregistreerd, zegt hoofdbrandweervoorlichter Ulrich Coats aan Suriname Herald. Het jongste slachtoffer is zeven jaar, terwijl de oudste persoon 68 jaar oud is. Coats hoopt niet dat er nog meer slachtoffers bij komen. De afschietperiode eindigt morgen.
Bij een aanrijding rond half zes ‘s morgens is de eerste verkeersdode voor dit jaar genoteerd. Het ongeluk heeft aan de Kwattaweg plaatsgevonden. Tegenover Suriname Herald verklaren omstanders, dat twee personenauto’s bij dit incident waren betrokken. Zij zijn door tot nog toe onbekende reden frontaal tegen elkaar aangekomen. De politie heeft nog geen informatie over deze aanrijding vrijgegeven.
Twee vrouwen zijn gisteren en vanmorgen ook in het ziekenhuis in Frans-Guyana overleden. Zij waren gisteren betrokken bij een aanrijding op de Oostwestverbinding, nabij Moengo in het district Marowijne. Tijdens dit ongeval hebben twee personen ter plekke het leven gelaten, terwijl een aantal gewonden voor medische hulp is vervoerd naar Frans-Guyana.
Een derde persoon ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ook hierover heeft de afdeling Public Relations van de politie nog geen informatie vrijgegeven.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald