Najib Amhali slachtoffer gewapende overval tijdens vakantie op Curaçao

Najib Amhali slachtoffer gewapende overval tijdens vakantie op Curaçao

01/01/2020 12:43

De Marokkaans-Nederlandse cabaretier en acteur Najib Amhali. : Tellerreport.com  
AMSTERDAM – De Marokkaans-Nederlands cabaretier en acteur Najib Amhali is tijdens zijn vakantie op Curaçao het slachtoffer geworden van een gewapende overval, vertelt hij dinsdag via Instagram. De cabaretier heeft beelden van de overval gedeeld, maar die zijn volgens hem uit privacy-overwegingen verwijderd.
Het is niet bekend wanneer precies de overval plaatsvond. Er zijn nog geen verdachten opgepakt. “Als ik merk dat mijn beide banden lek zijn gestoken bel ik met het verhuurbedrijf. Op dat moment stopt er een auto naast me en zwaait de deur open”, doet Amhali verhaal van de gebeurtenissen. “Er stapt een man uit met zijn gezicht bedekt en een mes en die rent op me af.”
Amhali: “Ik schrik en ren een stuk, dan hoor ik roepen. Ik draai me om en zie een andere man met een pistool. Dan pas besef ik: het is een gewapende overval. “Ik loop naar de man met het pistool toe en zeg doe rustig”, gaat de 48-jarige cabaretier verder. “Hij ziet mijn horloge, dat hij afdoet en zegt ‘geef geef’. De andere man, met het mes, komt ook op me af. Ik geef hem mijn telefoon en ze hebben van andere vrienden ook nog een tas mee genomen en vertrekken.”
Amhali heeft op 22 en 23 december zijn theatershow ‘Waar was ik?’ op Curaçao gespeeld. De comedian bezocht in 2017 Suriname voor een optreden op de tweede editie van de comedyshow Comedy XL. NU.nl
  Tweet
 

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname