Klanten Digicel kunnen perceel winnen

Klanten Digicel kunnen perceel winnen

Klanten van Digicel krijgen de mogelijkheid om een perceel te Surivillage-3 in Paramaribo-Noord te winnen. Het aantal keren opwaarderen zorgt voor meer kansen om te winnen. Tijdens een vandaag gehouden persconferentie gaf Eugenie Haynes, hoofd marketing bij Digicel, te kennen dat het perceel, dat een waarde heeft van meer dan 20.000 euro, deel uitmaakt van de kerstpromotieactie van Digicel die samen wordt gedaan met Intervast Suriname.
Het verloten van een perceel wordt eveneens gedaan in het kader van het 12-jarige bestaan van Digicel op 29 november. Naast een perceel zullen elf Digicel-klanten blij worden gemaakt met een jaar lang gratis mobiel internet. In totaal worden twaalf Digicel-klanten blij gemaakt, omdat Digicel 12 jaar bestaat in Suriname.
Haynes legt uit dat wanneer er wordt gepromoot, er niet alleen wordt gekeken naar het kostenplaatje. We kijken niet alleen naar wat commercieel haalbaar is, maar we kijken ook naar wat de mensen willen, zegt ze. Tijdens de vakantiepromo in september die samen werd gedaan met de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) werd toen aan de burgers tegelijkertijd gevraagd waar zij behoefte aan hadden. Wat hebben Surinamers nodig met Kerst, geeft Haynes aan. De kerstwens van velen is: ‘een eigen huis of eigen perceel’.
Volgens het onderzoek dat Digicel heeft verricht, is gebleken dat er ongeveer tussen 18.000 en 20.000 personen graag een eigen woning willen hebben. Personen geven aan dat ze wel in staat zijn de bouw van een woning te financieren middels een lening, maar de bank wil een onderpand hebben. Dat hebben ze helaas niet. Digicel heeft daarom het initiatief genomen om tenminste één persoon volgend jaar de gelegenheid te geven om zo een perceel te winnen voor een goede start. Mocht het gewonnen worden door iemand die al een perceel heeft, dan is het zeker een aanwinst, geeft Haynes te kennen.
De kerstactie voor het winnen van een perceel en een jaar lang mobiel internet gaat van start op 15 november en eindigt op 15 januari 2020. De trekking wordt in februari gehouden. Op de verjaardag van Digicel op 29 november heeft het telecombedrijf een verrassing voor zijn klanten. Wat die verrassing inhoudt, wil Haynes nog niet verklappen.
Vishmohanie Thomas

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald

vertaal, translate,翻译,traduction,traducción,translation