HVB presenteert Tedjoe in Wanica

HVB presenteert Tedjoe in Wanica

De Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB) heeft zaterdag tijdens een kerninstallatie te Magenta in het district Wanica haar ‘tijger’, Wikeshkoemar Tedjoe, gepresenteerd aan de aanwezigen. Hoewel hij niet officieel is gepresenteerd als DNA-kandidaat, waren de signalen duidelijk. “Wanica abi Chan Santokhi, Ashwin Adhin, wel, Wanica abi ook tu Tedjoe,” benadrukte Raymond Sapoen, de politiek leider van de HVB.
Hij beschreef Tedjoe als de “tijger” van Wanica voor de HVB. “Wij moeten elkaar helpen, wij moeten een natie vormen en als wij een eenheid kunnen vormen, hebben wij die twee zetels al,” benadrukte Tedjoe. Dit is naar zijn zeggen mogelijk door samen te werken in Wanica.
Verschillende sprekers hebben op de vergadering benadrukt, dat de HVB geen partij is voor slechts de Javanen, maar een nationale partij is. “Een touw alleen is gemakkelijk te breken, maar als je verschillende touwen aan elkaar bindt tot één, ga je het niet kapot kunnen maken.”
Tedjoe zei dat eenieder klaagt over de situatie in het land en dat er maar één gouden kans is namelijk op 25 mei. Hij drukte de aanwezigen op het hart om op de HVB te stemmen, “want HVB is oké”. Hij gaf aan dat er een goede strategie nodig is om, om te gaan met de olievondst “en de expertise hebben wij binnen de HVB.”
De geïnstalleerde kernen kregen hun lidmaatschapskaart van de partij. Sapoen drukte de personen op het hart om het lidmaatschap van de partij, precies zo te bewaren als hun paspoort, ID-kaart en familieboekje. Het is vrij, maar waardevol en u gaat hiermee bewijzen, vooral in de komende vier-vijf maanden dat u het verdiend heeft en niet gratis, omdat u ervoor heeft gewerkt, omdat u geloof heeft in de toekomst en uzelf, aldus de partijleider.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald