Gewelddadige schutter aangehouden

Twee slachtoffers van mishandeling deden in de vroege ochtend van zondag 1 december aangifte van openlijke geweldpleging tegen een andere groep mannen op het politiebureau Nieuw Nickerie. Het betreft in deze de gebroeders S.M en M.M. die door een groep onbekende mannen op een parkeerplaats voor een nachtclub zijn mishandeld. Tijdens de mishandeling zijn er daarbij door de mannen  enkele schoten met een vuistvuurwapen in de lucht gelost.

PB KPS

De wetsdienaren die ter plaatse verschenen voor het instellen van een onderzoek troffen een huls aan. Volgens ooggetuigen vertrok één van de verdachten die de schoten had gelost kort voor de komst van de politie.
Beide slachtoffers die besmeurd waren met bloed en heel slecht uit hun woorden kwamen zijn per ambulance vervoerd naar met Mungra Medisch Centrum te Nickerie. Het slachtoffer M.S. heeft onder anderen een kaak fractuur opgelopen en is verwezen naar de orthopeed. Verder heeft hij forse onderhuidse bloedingen in zijn gelaat en achterhoofd. Het andere slachtoffer M.M. heeft enkele snijwonden in zijn gelaat en is verwezen naar de huisarts.
De schutter alsook het voertuig waarin hij was weggereden, is achterhaald. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.  Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de  afdeling recherche van Nickerie.

Share this:

Gerelateerd

………… (PBN)

Lees verder

Bron: Public News

vertaal, translate,翻译,traduction,traducción,translation