Dief die zijspiegels steelt, ingesloten

Dief die zijspiegels steelt, ingesloten

De 41-jarige Clarence K. is op zaterdag 5 oktober door de politie van de Centrale Markt aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Centrum.
Deze verdachte heeft zich in de middag van vrijdag 4 oktober schuldig gemaakt aan diefstal van twee zijspiegels van een auto. Volgens verklaring van de aangever had hij zijn auto aan de Maagdenstraat ter hoogte van Harry Tjin geparkeerd om in enkele winkelzaken inkopen te doen.
De benadeelde kwam na 45 minuten terug naar zijn voertuig en ontdekte dat de twee zijspiegels door onbekenden waren weggenomen. De ingeschakelde politie stelde een buurtonderzoek in en bekeek samen met de benadeelde de camerabeelden. Op deze camerabeelden is duidelijk te zien hoe de welbekende van de politie Clarence het strafbare feit pleegde. Surveillance in de directe omgeving leverde niet het gewenste resultaat op.
De aangever begaf zich in de ochtend van 5 oktober naar de Centrale Markt aan de Waterkant en signaleerde Clarence ter hoogte van een rotishop. Met assistentie van de politie van de Centrale Markt werd Clarence aangehouden. Ondanks de twee zijspiegels op hem zijn teruggevonden, ontkent Clarence het strafbare te hebben gepleegd.Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald

vertaal, translate,翻译,traduction,traducción,translation