Cubaan aangehouden voor doorrijden na aanrijding

Cubaan aangehouden voor doorrijden na aanrijding

De Cubaan Carlos C. (35) is vrijdag door de politie aan de Keizerstraat aangehouden voor het doorrijden na een aanrijding. De man werd reeds een maand opgespoord door de wetsdienaren vanwege het feit dat zijn voertuig op 4 november door zijn vriend werd bestuurd en een aanrijding veroorzaakte aan de Henck Arronstraat, waarna hij was doorgereden. Deze vriend is intussen teruggekeerd naar zijn land.
Hetzelfde voertuig van Carlos werd op 15 november door zijn vrouw bestuurd. Zij veroorzaakte ook op haar beurt een aanrijding op de hoek van de Steenbakkerij- en Zwartenhovenbrugstraat. Bij die gelegenheid maakte zij contact met haar partner Carlos, die ter plaatse verscheen.
Op een onbewaakt moment stapten Carlos en zijn partner in het voertuig en reden door, terwijl de wetsdienaren die aldaar bezig waren met het onderzoek nog bezig waren te onderhandelen met de andere partij.
Het voertuig van Carlos werd op 29 november door de benadeelde aan de Keizerstraat gesignaleerd. Hij schakelde gelijk de politie in, waarna Carlos door de wetsdienaren in de kraag werd gevat. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd Carlos, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald

vertaal, translate,翻译,traduction,traducción,translation