Binda roept volk op om alle coalitieleden tot persona non grata te verklaren

Binda roept volk op om alle coalitieleden tot persona non grata te verklaren

Sham Binda, voorzitter van de Associatie van Kleine en Middelgrote Ondernemers in Suriname (Akmos), roept het volk op om alle 26 assembleeleden van de coalitie tot persona non grata te verklaren. Hij roept de totale vakbeweging, het bedrijfsleven en andere groepen op om alle onderhandelingen met de regering stop te zetten. Dit bracht Binda dinsdag naar voren op de discussieavond van de vakcentrale C-47.
Binda liet weten dat de situatie in het land op dit moment uitzichtloos is. Hij riep op tot harde strijd. Volgens hem is het nu tijd om oorlog te voeren en niet meer te zitten wachten. Voor Binda is het belangrijk dat groepen zich bundelen om een einde te maken aan de misleiding die nu hoogtij viert in Suriname.
Hij legde uit dat er op dit moment geen tijd meer is om te praten, maar het is nu tijd om harde acties te voeren. Het volk wacht naar zijn mening op concrete acties. Voor Binda is het geen tijd om te wachten, maar juist om in actie te komen tegen het vernietigende beleid van de huidige machthebbers. Hij stelde dat Suriname op dit moment een politiek probleem heeft en dat een politiek probleem een politieke oplossing nodig heeft.
Het overschrijden van het leningenplafond zal zonder meer gevolgen hebben voor het land. Hij voorspelde dat we een moeilijke periode tegemoet kunnen zien. De schaarste aan dollars, basisgoederen en het wegtrekken van kaders, zijn zaken die we in de komende periode mogen verwachten, aldus Binda.
Hij is van mening dat de uitspraken van president Desi Bouterse over het verlagen van de dollarkoers vóór 25 november een naïeve opmerking is. Hij ziet dit niet zitten omdat het een kwestie van vraag en aanbod is. De dollarkoers gaat omhoog omdat er een schaarste is. Importeurs zitten overhoop met SRD’s en kunnen niet aan dollars komen om te importeren.
Suriname is verraden door een aantal volksvertegenwoordigers. Elke volksvertegenwoordiger moet weten dat zij te allen tijde moet opkomen voor het volk. Het maakt hierbij niet uit aan welke kant van de tafel de volksvertegenwoordiger ook mag zitten. Tot nu toe hebben heel wat van deze assembleeleden gefaald, merkte Binda op.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald

vertaal, translate,翻译,traduction,traducción,translation